top of page

KDGC og KNE - En suksesshistorie

redigert forsidebilde.png

Karlsen & Nordseth Entreprenør (KNE) er en anerkjent entreprenør i Oslo og på Østlandet, som er eksperter på antikvarisk rehabilitering av vernede byggverk og større riggentrepriser.

 

Med sine dyktige ansatte har KNE lagt bak seg kjente prosjekter som Campus Ås, det nye Nasjonalmuseet på Aker Brygge og totalrehabilitering av Historisk Museum på Tullinløkka.

KNE består av over 60 ansatte, og mange av oss har de senere årene blitt bitt av diskgolfbasillen. Vi forsøker å få inn så mange runder som mulig mellom slagene med jobb og familien, og Krokhol ble raskt vår favorittbane.

 

Som discgolfspillere selv, ønsket vi å gi tilbake til fellesskapet og inspirere andre til å oppdage og videreutvikle gleden ved denne fantastiske sporten. Pergolaen på hull 1 er for oss i KNE et symbol på vårt engasjement for lokalsamfunnet, kvalitetshåndverk og sportens fremgang.

20220525_KDGC 2 (1)_edited.jpg
MicrosoftTeams-image (6)_edited.jpg

På høsten 2021 lekte vi med tanken på å sponse banen. Etter noen innledende møter med gjengen på Krokhol ble det klart for alle at vi ønsket å støtte banen utover det vanlige, med noe de trengte, men der vi også fikk satt vårt avtrykk og vist noe av vår spisskompetanse.

 

Dette skulle skje samtidig som Krokhol sin sjel skinte gjennom prosjektet, og at vårt arbeid skulle gli sømløst inn med deres profil. 

Resultatet av dette morsomme og lærerike samarbeidet står du på nå. Hull 1 var et av de siste store prosjekter Krokhol drømte om for å få en komplett bane i alle aspekter.

 

Vi satte oss ned ved tegnebrettet, og med designere på begge sider fikk vi laget denne pergolaen og dertilhørende inngang til banen. Vi ønsket sammen å skape et monument, som samtidig går i ett med banen og grunnen den står på.

MicrosoftTeams-image (7).png
MicrosoftTeams-image (8).png

KNE sin ekspertise, i dette tilfellet spesielt arbeid med bærekonstruksjoner og kobberdetaljer, gikk hånd-i-hånd med Krokhols visjon om gjenbruk av tømmer og synlige detaljer fra området banen befinner seg i. 

Krokhols logo, som er utskåret og farget av våre dyktige håndverkere, står kanskje igjennom som selve kronen på verket, bokstavelig talt. 

MicrosoftTeams-image (9)_edited.jpg
MicrosoftTeams-image (10).png

Vi ønsket å lage et iøyenfallende og vakkert byggverk, som skulle være massivt, men allikevel diskret, og som ikke stakk seg ut noe mer enn området visuelt tillater. Det aller viktigste var dog å lage et godt utkastfelt og start for runden, en tee på starthullet som er Krokhol verdig, og det er vi stolte av å kunne si at vi har gjort. 

Pergolaen du nå står i markerer porten og starten på det vi håper blir en fin runde på banen. Nyt den!

Tusen takk for samarbeidet mellom KNE og KDGC. Vi gleder oss til fortsettelsen!

bottom of page