top of page
P4080042.JPG

Fasaderehabilitering i Viken

Karlsen & Nordseth er en pålitelig og erfaren entreprenør med lang erfaring innen rehabilitering og restaurering av fasader. 

Vi tar oppdrag i Viken, Oslo og omegn. 

God som ny

Fasader er byggverkets ansikt og bærer dets unike uttrykk frem. En rehabilitering av fasaden gir bygget nytt liv og prakt, og skaper betraktlig verdiøkning av bygget. Vi har lang erfaring med å gjøre fasader gode som nye.

Fasaderehabilitering

Full pakke

Fasaderehabilitering skaper ofte behov for flere fagdisipliner. Vi har samarbeidspartnere på alt fra stillas, elektrisk mm. og kan levere totalpakker som forenkler prosjektstyring og gir fortgang i prosjektet.

Fasaderehabilitering Oslo
P4080042.JPG
P4080042.JPG

Kvalitet i fokus

Enten det er snakk om nyere fasader eller antikvariske har vi mange erfarne håndverkere, murmestere og blikkenslagermestere som med våre prosjektledere rehabiliterer fasader i Oslo og omegn. 

DSC_0244.jpg
Antikvarisk fasade

Enkelt eller vanskelig

Vi har avdelinger på både strømlinjede enkle prosjekter på nyere fasader og vanskeligere antikvariske prosjekter med større krav til detaljplanlegging og tradisjonelle restaureringsmetoder.

Nytt og gammelt

Med erfarne prosjektledere og nyutdannede sivilingeniører kombinerer vi det beste av to verdener, og utnytter de moderne verktøyene som er tilgjengelig kombinert med dyptgående kunnskap om tradisjonelle håndverkermetoder for å levere gode resultater. 

Prosjektledelse fasaderehabilitering
bottom of page